Badplats Kampen vid Växjösjön

Adress: 352 57 Växjö Visa karta

Adress: 352 57 Växjö

Badplats på Kampaängen vid Växjösjön med stora gräsytor. Växjösjön är den mest centrala sjön med 5 minuters promenad till butiker, kaféer och restauranger.

Här finns också planer för beachfotboll och beachvolleyboll, utomhusgym och utomhushinderbanan Växjö bootcamp.

Show more

Om denna aktivitet

  • Postort
    352 57 Växjö

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 997 meter
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 1,1 km
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Elite Stadshotell Växjö

Avstånd: 863 meter
Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.