Rundtur med häst och vagn i Fållinge

Adress: Fållinge Backen 3, 333 91 Smålandsstenar Visa karta

Adress: Fållinge Backen 3, 333 91 Smålandsstenar

Upplev natursköna Fållinge utanför Smålandsstenar med häst och vagn. Glid fram i lugnt tempo och njut av ljudet av hovar mot marken.

Jag erbjuder en avkopplande färd med häst och vagn för ca tio personer, där vi reser igenom småvägar och smala skogsvägar i vacker omgivning. Jag erbjuder varierade rundturer i olika prisklasser. Det finns dels en kortare tur som är 1 timme lång, men även två längre turer som är något dyrare. Det finns möjlighet att stanna och dricka egen medhavd kaffe . Jag äger tre nordsvenska hästar och om du är ridkunnig så finns det möjlighet att rida. Boka gärna så att ni kommer 45 minuter innan avfärd. Då får du vara med i förberedelserna och känna doften av hästarna och göra dem klara för avfärd med borstning och selning.

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 076-7623003
 • Mobilnummer
  +46 076-7623003
 • Gatuadress
  Fållinge Backen 3
 • Postort
  333 91 Smålandsstenar
 • E-post
 • Öppettider
  Ring för bokning. Jag kör året runt och på vintern åker vi släde om det finns tillräckligt med snö. Vecka 28-31 samt helger går det att ringa och boka från kl. 08.00. Vardagar övriga veckor på året, kan ni ringa och boka efter klockan 17.00
 • Prisinformation
  Rundtur ca 1 timme: Barn 75:- Vuxna 150:- Rundtur ca 2,5 timme: Barn 100:- Vuxna 200:- Barn under 4 år åker gratis Minsta antal 4 pers.
 • Speciella behov
  Barnvänligt

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 16,6 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 26,9 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Bed & Breakfast

Åmotshage B&B

Avstånd: 9,8 km
Åmotshage är en liten gård med höns, växthus och köksträdgård. I den varsamt renoverade lillstugan från 1700talet tar vi emot gäster på vår bed & breakfast.