Höglandsleden en del av Smålandsleden

Adress: Storgatan 5B, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 5B, 574 32 Vetlanda

Höglandsleden bjuder dig som vandrare på en varierad upplevelse i en levande landsbygd.

Höglandsleden, en del av Smålandsleden. Hela höglandsleden är på totalt 44 mil, 142 kilometer av leden ligger i Vetlanda kommun.
Leden bjuder vandraren på blandade upplevelser från ren vildmark till levande landsbygd.
Du kan göra stopp längs leden och ta en kopp kaffe i något av landsbygdscaféerna och övernattningsmöjligheter finns i vindskydd, stugor och herrgård.
Karta med beskrivning, över sträckan som ligger i Vetlanda kommun, finns att köpa på Vetlanda Infocenter för 20 SEK. Du kan även ladda ner den här via webben.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Ädelfors folkhögskola Vandrarhem

Avstånd: 6,8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 67 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 784 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!