Sollidens gårdsprodukter

Adress: Solliden Snärsfall, 594 94 Gamleby Visa karta

Adress: Solliden Snärsfall, 594 94 Gamleby

Här odlas grönsaker, potatis och andra rotfrukter. På sommaren är växthus öppet för försäljning av egenodlade sommarblommor och grönsaksplantor. De säljer kött från deras ekologiska utegrisar och ägg från egna höns. Även ekologiskt lammkött från deras lamm som har gått och betat på hagar i närområdet.

Solliden är en gård i Odensvi, som ligger cirka två mil från Gamleby. Hela gården är krav- certifierad och det innebär att allt är ekologiskt. Här i hagarna går lyckliga grisar med jord på trynet.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Campingplatser

KustCamp Gamleby // Camping

Avstånd: 12,8 km
KustCamp Gamleby är en fyrstjärnig och välskött familjecamping med barnvänligt havsbad med sandstrand i algfri vik. Här erbjuder man 140 bokningsbara campingtomter med sjöläge i kuperad och naturskön miljö samt nya förstärkta husbilsplatser.
Hotell och pensionat

Lanthotell Lidhem

Avstånd: 14,5 km
Lidhem är ett charmigt litet lanthotell med ett fantastiskt enskild läge mellan skog, sjöar och ängar. Här kan hela familjen koppla av och njuta av det goda livet på landet. Det finns även ett kafé, naturlekplats och vi ordnar aktiviteter ut i skogen.
Bed & Breakfast

B & B Björkhyddan

Avstånd: 12,4 km
Bed & Breakfast Björkhyddan är ett lantligt boende och ligger 1,5 km från sjön Rummen och 15 minuters bilresa från Gamleby. Här finns ett bageri, gratis Wi-Fi och gratis lånecyklar. Alla boendealternativ har pentry och badrum. En lägenhet är handikappanpassad!