Skullaryd Älgpark

Adress: Skullaryd Sjöarp 1, 575 91 Eksjö Visa karta

Adress: Skullaryd Sjöarp 1, 575 91 Eksjö

Välkomna till Skullaryd älgpark! Besök älgar och hjortar i deras naturliga miljö.

Följ med på älg- och hjortsafari och se älgar och hjortar ströva fritt i stora hägn med natursköna omgivningar. Vi åker på en safarivagn, så att ni får se djuren på nära håll och när vi ger djuren mat.
På gården finns ett café inrett i den gamla ladugården som serverar fikabröd och smörgåsar. I samma byggnad befinner sig också gårdsbutiken med souvenirer i gammaldags miljö.

Show more

Om denna aktivitet

 • Mobilnummer
  +46 073-812 28 68
 • Gatuadress
  Skullaryd Sjöarp 1
 • Postort
  575 91 Eksjö
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet alla dagar 21/6-31/8, 10-15, älgsafari kl. 11 & 14. Övriga tider i maj-juni se hemsidan. Även större grupper kan bokas på andra tider.

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 10 km
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 10,3 km
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 15,3 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.