Fiske i Allgunnens FVO

Visa karta

Allgunnen är med sina 1380 hektar Sävsjö kommuns största sjö och är relativt flikig till formen, med flera stora vikar. Sjön hyser utöver sina grova gäddor ett bestånd av storvuxen lake och fina abborrar.

Gäddfisket är nog det som lockar de flesta sportfiskare till Allgunnen, som är ett riktigt storgäddvatten. Och man förstår dem, för vad inom sportfisket kan ge ett sådant adrenalinpåslag som när en gädda hugger stenhårt över ett snabbt fiskat jerkbete.

Show more

Om denna aktivitet

  • Webbsida
  • Prisinformation
    Dygnskort 50 kr (Familjekort 75 kr) Veckokort 100 kr (Familjekort 150 kr) Månadskort 150 kr (Familjekort 225 kr) Årskort 300 kr (Familjekort 450 kr)

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 32,8 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 32,3 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 12,1 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.