Ylvas Hälsokälla

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga

Välkommen till en avstressande stund på Ylvas Hälsokälla i Korsberga. Här kan du välja mellan klassisk svensk-, hot stone-, avslappnings- och fibromassage.

Hos Ylvas Hälsokälla finns en fristad från den stressiga vardagen. Ett mysigt ställe där du kan komma och få en lugn stund och kunna koppla av.
Ylva tar även emot grupper om fyra till sex personer på en spakväll. Perfekt upplevelse tillsammans med kollegor eller kompisgänget.
För mer information se webbplatsen.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 10,1 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 10,6 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 12,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!