En dag i Sävsjö

Adress: Komstad Sävsjö Visa karta

Adress: Komstad Sävsjö

I Sävsjö finns det flera aktiviteter att göra. Ett förslag är att förbättra sina kunskaper om Sävsjö trädgård och Komstad! Vi erbjuder en heldags resa som startar kl 10.00 i Sävsjö med kaffe och fralla på det anrika Ljunga Park.

Vi startar dagen kl 10.00 i Sävsjö med kaffe och fralla på det anrika Ljunga Park. Efter en historisk beskrivning av dessa byggnader får ni en guidad rundvandring i Sävsjös trädgård.
12.30 blir det Lunch på Ljunga Park och därefter åker vi till Norra Ljunga kyrka. Kl. 15 kommer vi till Komstad där vi åter igen ger er en guidad tur i dessa vackra miljöer.
Sedan avslutas dagen med Kaffe och ostkaka i trädgården i naturskön omgivning och beräknad hemfärd 16.30.
Minst 20 personer.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell & Pensionat Paradis

Avstånd: 28,2 km
Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 25,6 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 28,4 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.