Komstad ängar

Adress: Komstad, 57691 Sävsjö Visa karta

Adress: Komstad, 57691 Sävsjö

Bakom ån och den gamla kvarnen breder de artrika Komstad ängar ut sig. Det småbrutna landskapet är varierat med slåttermark, betesmark och åker. Vissa delar av ängarna är klassade som riksintresse för naturvården. Ön Kringlan är ett Natura 2000-objekt. Ta med dig kaffekorgen hit, fika på ängarna eller dingla med fötterna i vattnet från bryggan.

Show more

Om denna aktivitet

  • Gatuadress
    Komstad
  • Postort
    57691 Sävsjö

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 27,7 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 25,9 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Hotell och pensionat

Hotell & Pensionat Paradis

Avstånd: 27,4 km
Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.