Lekplats Arabyparken

Adress: Arabygatan, 352 47 Växjö Visa karta

Adress: Arabygatan, 352 47 Växjö

Arabyparken är en härlig stadsdelspark med klätterlek, tubrutsch, gungor, asfaltplan för landhockey och basket, beachvolleyplan mm omgärdat av vacker parkskog och generösa gräsytor. Här finns det en hel del för lite större barn och det finns plats att vara många.

I anslutning till lekplatsen finns en spännande rosenträdgård för den som är intresserad.
Hitta hit: Ligger mitt i stadsdelen Araby, mellan Bokelundskolan och Arabyskolan.

Show more

Om denna aktivitet

  • Gatuadress
    Arabygatan
  • Postort
    352 47 Växjö

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 2 km
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Scandic Hotel, Växjö

Avstånd: 1,6 km
Hotell Scandic Växjö ligger bara 3 km från Växjös centrum. Simma i poolen eller koppla av i bastun i relaxavdelningen. Ät i restaurang Glasriket, gör affärer i våra 3 mötesrum för 2-70 personer eller handla presenter på andra sidan gatan i shoppingcentret Samarkand. Smålands flygplats ligger bara 7 minuters bilresa bort. På hotell Scandic Växjö är rummen inredda i neutral nordisk stil.
Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 1,8 km
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.