Lekplats Klostergatan mitt i city

Adress: Klostergatan, 352 33 Växjö Visa karta

Adress: Klostergatan, 352 33 Växjö

Har du tröttnat på att gå i affärer? Har barnen blivit kinkiga? Besök Växjös lekskulptur och mötesplats på Klostergatan mitt i rutnätsstaden. Här har det byggts en lekmöbel för alla åldrar och här kan barnen få springa av sig och vuxna kan hitta både en plats att vila sig på eller utmana sig själv tillsammans med barnen.

Här kan du prova ut din egen favoritsittplats, utmana dig själv och varandra på att åka rörrutschbanan eller bara ta en paus på stadens nya trämöbel.

Show more

Om denna aktivitet

  • Gatuadress
    Klostergatan
  • Postort
    352 33 Växjö

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 191 meter
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 166 meter
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

Elite Stadshotell Växjö

Avstånd: 180 meter
Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.