Cykelleden Sydostleden

Visa karta

Sydostleden är en 27 mil lång cykelled mellan Växjö och Simrishamn som går genom 9 kommuner och 3 landskap. Våren 2016 skall hela Sydostleden vara öppen. Leden skall hålla en internationellt hög standard. För mer information; http://www.sydostleden.se/

Viktiga teman för leden är natur, kultur och hälsa. Sydostleden kommer att ha en hög attraktionskraft med många möjligheter till upplevelser. Som cyklist får du en växlande cykel upplevelse från skogsbygd till skärgård och Österlen.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 1,4 km
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 1,3 km
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 1,5 km
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.