Familjebadet Sävsjö

Adress: Hägnevägen, 576 80 Sävsjö Visa karta

Adress: Hägnevägen, 576 80 Sävsjö

Från och med lördagen den 1 juni till söndagen den 18 september är Familjebadet stängt. Anledningen är att ventilationen ska bytas ut och miljön, för både besökare och personal, ska bli bättre.
Höstens kurser kommer ut på webben samt i dagstidningen den 23 augusti och kurstart är blir vecka 38, samma vecka som badet öppnar igen.
Uthyrningen av flytvästar flyttas under sommaren till Turistbyrån, Storgatan 4.
Vi hoppas på ett gott återseende till hösten!

Välkommen till det varma sköna badet för hela familjen! Här finns det vattenrutchbana och bubbelpool. Slappa i bastun eller lek i poolen. Vi har aktiviteter som passar alla.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 24,7 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 26,3 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 24 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!