Hyr en fågelguide

Adress: Nygatan 3C, 577 31 Visa karta

Adress: Nygatan 3C, 577 31

Du tycker om fågelupplevelser men är osäker på var, hur och när du når bäst resultat.
Hyr en kunnig fågelskådare som guidar dig. Ni planerar tillsammans, dina önskemål och guidens kunskap ger en fantastisk upplevelse.

Vilka skulle vara intresserad av att få en guidning?
Privatpersoner
Personalutflykter
Skolklasser
Konferensdeltagare
m.fl.

Guiderna kommer från Hultsfreds fågelklubb och kan den här regionens alla bästa fågelskådarplatser. Låt guiden ge dig den informationen som gör ditt fågelbesök värt att minnas.

En grupp bör bestå av max 10 personer. En guidning tar ca 3 timmar. Önskar man kortare tid så skräddarsyr man en guidning efter kundens önskemål.
Tänk på att ta med egna handkikare, kläder efter väder, vatten och kanske en lite matsäck. Kaffe smakar aldrig så gott som det gör när man är ute i naturen!

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 495240505
  • Gatuadress
    Nygatan 3C

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Hulingen

Avstånd: 24,9 km
Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen.
Vandrarhem och grupplogi

Virserums vandrarhem

Avstånd: 21,1 km
Finns i samhället Virserum i hjärtat av småland. Här bor du både billigt och bekvämt, i närheten av både Smalspåret, Astrid Lindgrens Värld, Virserums konsthall och en rad andra aktiviteter. Ett boende med närhet till det mesta helt enkelt!
Hotell och pensionat

Palace Hotell

Avstånd: 24,5 km
Detta mysiga, familjeägda hotell ligger bara 50 meter från Hultsfreds tågstation i Småland. Från hotellet har du utsikt över den närliggande sjön Hulingen.