Erikshjälpen Sävsjö

Adress: Odengatan 6 , 576 35 Sävsjö Visa karta

Adress: Odengatan 6 , 576 35 Sävsjö

Vi är butiken som ger gamla saker nytt liv. På så sätt ser vi till att spara resurser. Till oss kommer många för att ta del av gemenskapen. Vi står för personlig service och tycker att möten med människor är viktigt. Vi bjuder därför på en härlig atmosfär i butik och café. Hos oss kan du göra de stora köpen till det låga priset. Vi har ett brett sortiment och ett stort utbud av varor av alla slag.

Butiken drivs i samarbete med Allians & Pingstförsamlingen i Sävsjö och Erikshjälpen Second Hand Butiker i Holsbybrunn. Hela överskottet går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Sverige. Vi är duktiga på miljöarbete och verkar för ett hållbart samhälle.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 26,7 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 24,7 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 25,4 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.