Vrigstad antikcenter

Adress: Gästgivaregatan 8 , 570 03 Vrigstad Visa karta

Adress: Gästgivaregatan 8 , 570 03 Vrigstad

Vrigstad Antikcenter startades av Darren Bright 2010. Verksamheten ligger i en stor fristående industribyggnad, ursprungligen byggd för att drivas som en möbelfabrik .
Vrigstad Antikcenter kan erbjuda ett av dom största sortimenten av antikviteter och moderna designföremål i Småland
Vi har öppet för allmänheten på söndagar

Välkommen även till hemsidan ! På grund av hög omsättning hinner vi inte lägga ut mer än ca. 5% av våra saker på hemsidan. Föremål som visas under ”Inomhus” är bara ett axplock av vårt lager. Det finns mycket, mycket mer…
Vi levererar ,alternativt ordnar leverans över hela Sverige. Det gäller båda antika saker samt hela sorteringen från trädgårdsavdelningen.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 24,3 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 28,3 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 32,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.