Kajakhaket

Adress: 57001 Rörvik Visa karta

Adress: 57001 Rörvik

Kajakhaket är det lilla upplevelseföretaget med målsättning om din stora naturupplevelse. Verksamheten är inriktad på kajakpaddling med möjlighet att välja till paketupplevelser.

Kanske vill du njuta den fina paddelturen med en picknick och en vän i solnedgången, runda av dagen med en stunds avkopplande massage, eller kanske avsluta kvällen med en mysig grillkväll över öppen eld? Idag kan vi erbjuda fyra kajaker för uthyrning. Det passar perfekt om du vill ta ut din partner, din vän eller kollega för att avnjuta en dag på vattnet. De kajaker vi använder är dessutom mycket stabila och det behövs inga förkunskaper för att ge sig ut. Tillsammans väljer vi en lämplig tur som passar just dig och din erfarenhet av paddling. Tänk en strålande sol, strömmande vatten och en underbart grönskande natur. Det är tre signum som Kajakhaket verkligen önskar erbjuda dig. Vårt motto är att din fritid är vår inspiration och det ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi vill att du ska få uppleva Smålands natur från dess bättre sida. Detta genom att stilla glida fram genom vattnet och få en sann upplevelse om att vara i naturen. I vattnets rätta element finns det alltid en möjlighet till ett svalkande dopp, att få se naturen avspegla sig i vattnet eller att dra upp kvällsmaten i form av en fin aborre. Plötsligt kan tystnaden brytas av en fiskgjuse som häckar i omgivningen, en fisk som slår i vattnet eller om du har tur kan du få se något vilt djur stå och beta vid strandkanten.
Allt detta är vår förhoppning av din upplevelse hos Kajakhaket.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 32,1 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 14,4 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 33,6 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!