Fiske i Hällesjöarna

Adress: Hällesjöarna Oskarshamn Visa karta

Adress: Hällesjöarna Oskarshamn

Var finner du stridbar välvuxen regnbåge? I Hällesjöarna i Oskarshamn.

Välkommen att fiska fluga i Lilla Hällesjön eller ta med hela familjen på en båt- och fisketur på Stora Hällesjön med spinnspö och mete – ingen kostnad för båten.
Vi sätter regelbundet fångstfärdig regnbåge i vikter upp mot tre kilo.
För endast 200 kr per dag får du fånga tre regnbågar i en rogivande miljö, lätt tillgänglig och väl skyltad från riksväg 23 vid Smältebro.
Fiskekort kan du köpa i Oskarshamn och Fliseryd eller på mobilen. Titta in på vår hemsida, www.fliserydsfk.se för ytterligare information.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Ett

Avstånd: 15,7 km
I den gamla Simhallen i Oskarshamn finns ett unikt, centralt beläget och toppmodernt fyrstjärnigt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. Hotellet med bar och restaurang är beläget i centrala Oskarshamn, ett stenkast från Resecentrum och Turistbyrån. Nytt på Hotell ett är att vi nu även erbjuder rum med luftkonditionering!
Vandrarhem och grupplogi

Oskarshamn/Oscar, STF Vandrarhem

Avstånd: 15,6 km
Närheten till havet präglar Oskarshamns historia och staden är nära förknippad med sjöfart och skeppsbyggeri. På Sjöfartsmuseet finns allt som är värt att veta om sjöfart och varv. Oskarshamn är även en bra utgångspunkt för upptäcktsfärder i Småland.
Hotell och pensionat

Hotell Rum Oscar

Avstånd: 15,6 km
Centralt, bekvämt och prisvärt! Vi erbjuder hög komfort och standard till bästa pris. Hotell Rum Oscar finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.