Sävsjö Skyttecenter

Adress: Odengatan 13, 576 31 SÄVSJÖ Visa karta

Adress: Odengatan 13, 576 31 SÄVSJÖ

Kom till Sveriges största inomhus anläggning för skytte! Här kan ni prova trekamp, femkamp och att skjuta med hagelbössa i skyttesimulator.

Hos Sävsjö Skyttecenter kan vi erbjuda trekamp, femkamp eller skytte i simulator. Alla aktiviteter sker inomhus så detta är den perfekta aktiviteten när vädret inte är så bra. Vi kan även erbjuda fika och mat i samband med att ni prövar skytte. Erfarena instruktörer finns till hjälp för alla aktiviteter och om ni vill kan ni även ha konferens och möten i våra lokaler. Varför inte avsluta med ett föredrag av en Olympisk guldmedaljör i skytte?

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 24,7 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Hotell & Pensionat Paradis

Avstånd: 26,7 km
Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 25,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.