Nötkött från Hamra Håkansgård

Adress: Hamra Håkansgård 1, 33010 Bredaryd Visa karta

Adress: Hamra Håkansgård 1, 33010 Bredaryd

Hos Hamra Håkansgård kan du beställa närproducerat nötkött från ekologiskt uppfödda kvigor. Gårdens produktion är certifierad. Köttet hängmöras 14 dagar för bästa mörhet. Nötlådan är anatomisk och innehåller styckdetaljer från hela djuret, från filé till färs. Allt är vakuumförpackat och uppmärkt, bara till att lägga i frysen.

Gården har ingen gårdsbutik. Välkommen att beställa ditt kött via telefon!

Kött från Hamra Håkansgård säljs även hos ICA nära i Bredaryd och ICA supermarket i Gnosjö.

Kvigorna/stutarna föds upp på gården som ligger mellan Bredaryd och Reftele. Deras foderstat består i huvudsak av gräs. Genomsnittlig ålder vid slakt är 20-24 månader. Kvigorna slaktas hos Ello i Lammhult, styckningen sker hos Sjöbergs styckeri i Tenhult. Leverans av köttet sker jämna veckor.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Åmotshage B&B

Avstånd: 10,1 km
Åmotshage är en liten gård med höns, växthus och köksträdgård. I den varsamt renoverade lillstugan från 1700talet tar vi emot gäster på vår bed & breakfast.
Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 13,6 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 17,1 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.