Bada i Rolstorpasjön, Vaggeryds kommun

Visa karta

Badplatsen ligger skyddat i en liten vik i östra delen av sjön och har en fin sandstrand. Några bänkar finns och även ett utedass. Parkering vid badplatsen.

Det finns även möjlighet att paddla kanot från Svenarums kanotuthyrning i Svenarum till badplatsen i Rolstorpasjön. Det är en dagsutflykt och tar några timmar. Passar både kompisgänget och familjen. Man kan sedan bli upphämtad och tillbakakörd till utgångspunkten.

Show more

Om denna aktivitet

  • Öppettider
    Hela året!
  • Speciella behov
    Barnvänligt

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 19,3 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 26,4 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 22,5 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.