Mörka Skogs Jakt

Adress: Högaskog, 361 94 Eriksmåla Visa karta

Adress: Högaskog, 361 94 Eriksmåla

Erbjuder jakt på viltsvin eller dovhjort. Försäljning av viltkött.

Belyst åteljakt på viltsvin.
Vi har ett tiotal väl fungerande belysta åtlar i gång året runt. Du som har vapenlicens och Svenskt jaktkort tar med dig egen bössa eller lånar av oss. Viss möjlighet att följa med som åskådare för dig utan vapenlicens. Enbart kväll/nattjakt. ( Sitt så länge du orkar hålla dig vaken!!) Max 8 personer/kväll.
1200:-/sittning med vapen. 500:-/sittning utan vapen.

Jakt i dovhjortshägn.
Under perioden 1/8-15/4 finns det möjlighet att jaga i vårt 45 ha stora Dovhjortshägn.
Skjuter du inget, kostar det inget.

Viltkött mm.
Vi säljer varmrökt viltkött. Dessutom kall o varm-rökt salami, chorizo, bratwurst och isterband med rejäl smak. Våra höns-ägg med den fantastiskt gula gulan är vida kända, och kostar bara 1:-/st!! Vi har även isfiskad gädda i våra välfyllda frysar.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 13,9 km
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.
Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 1 km
Välkommen till Kosta Beds ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 995 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.