Netto

Adress: Hammarvägen 1, 56732 Vaggeryd Visa karta

Adress: Hammarvägen 1, 56732 Vaggeryd

Netto är en livsmedelsbutik som säljer grönsaker & frukt, bröd, torrvaror, mejerivaror, frysvaror, städmaterial, toalett- och hushållspapper, snacks, godis och receptfria läkemedel. De har varje vecka utvalda kampanjvaror och även månadsvaror med låga styckpriser.

Deras basutbud av varor är medvetet tämligen smalt för att kunna erbjuda lägre priser. Sortimentet består av ca 1500 artiklar som skall täcka 95 % av kundens dagliga behov.
Varje vecka tillkommer det ca. 150 nya tillfälliga klippvaror och varje månad är det säsongskampanj på några utvalda prisvärda produkter!

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 020-170 70 71
 • Gatuadress
  Hammarvägen 1
 • Postort
  56732 Vaggeryd
 • Webbsida
 • Öppettider
  Mån-Fre: 8-20, Lör: 9-18, Sön:10-18

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 27,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 32 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 8,8 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.