Sonarps Interiör

Adress: Sonarps Gård 3, 56791 Vaggeryd Visa karta

Adress: Sonarps Gård 3, 56791 Vaggeryd

På Sonarps Gård utmed riksväg 30 i en ombygg lada med mycket atmosfär från 1850 hittar ni Sonarps Interiör och deras unika utställning på 1100 kvadrat. Där finns miljöer med möbler och inredning från marknadsledande leverantörer, varav de flesta är lokala.

Givarps, A2, Ekdahls, Hatting, Swedese, Born in Sweden, Källemo, StolAB, Klippan, Fatboy, Design House Stockholm, Byarums Bruk och Flos är bara några av märkerna de har produkter ifrån.

Det är ett familjeägt fristående inredningsföretag med mångårig erfarenhet.
Ett litet flexibelt företag med stora möjligheter.

Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 28,4 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 2,8 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 36,3 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.