Wahlbergs Ur & Guld

Adress: Östergatan 6, 56730 Vaggeryd Visa karta

Adress: Östergatan 6, 56730 Vaggeryd

Hos Wahlbergs hittar du kvalitetsur, smycken och andra gåvor i guld och silver. Certina, Seiko och Tissot är bara några märken på utbudet av klockor. Det finns ett brett utbud av klassiska smycken och personliga alliansringar. Det finns även ett noga utvalt sortiment med konstglas, reservoarpennor och andra tidlösa ting.

Märken på klockor:
Certina, Tissot, Seiko, GANT, Bering, Mondaine, GUL, Tajms, Casio, Edifice, G-shock, Police

Övriga märken
Schalins, Stjärnringen, Since1919, Flemming Uziel, Guldbolaget, Gemma, Mema/Gab Matsilver (rostfria bestick), Orrefors, Kosta Boda


”Jag är tredje generationen i urmakarsläkten Ljungqvist. Vi säljer kvalitet för vi kan och vet vad kvalitet är.”
Rickard, Wahlbergs Ur och Guld

Välkommen till Wahlbergs Ur & Guld i vår lilla stad!

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 9,2 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 32 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 26,6 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.