Gretas Butik

Adress: Viktoriagatan 6, 56730 Vaggeryd Visa karta

Adress: Viktoriagatan 6, 56730 Vaggeryd

Gretas Butik är en inredning- tyg- och sybutik som har det mesta som kan hjälpa dig att göra ditt hem och dig själv vackrare. Behöver du hjälp med att sy så kan de göra det åt dig, eller så kan du gå en kurs och lära dig det! Eller varför inte lära sig att sticka på stickcaféet! Se deras hemsida för mer information.

Gretas Butik har produkter från märken som Different design, SVP textil, Hasta of trends, Kinnamark, Malin Westberg Design, Järbo garn, Svarta fåret – garn och broderi, Arvidsson textil, Kinna Texil, A.G. Pehrson, Galltvål, Bloomingville, Sandnes Garn m.fl.

”Glädje för mig är att ha daglig kontakt med textilier – och att skapa med egna händer.”
Martina, Gretas Butik

Välkommen till Gretas Butik i vår lilla stad.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 26,7 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 9,1 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 32 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.