Acleja Blomsterhandel - Interflora Fresh

Adress: Östergatan 6, 567 30 Vaggeryd Visa karta

Adress: Östergatan 6, 567 30 Vaggeryd

Acleja Blomsterhandel har funnits i Vaggeryd sedan våren 1954 och sedan hösten 2005 ägs och drivs butiken av Christian Abrahamsson. Under våren 2014 flyttade Acleja till nyrenoverade lokaler i ett gammalt vackert trähus på Östergatan 6.

På Acleja finner ni det senaste när det gäller blommor, krukor och inredningsdetaljer.
De har alltid ett stort sortiment av färdiga buketter, arrangemang och planteringar i butiken. Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla buketten med god choklad, ett vackert doftljus eller något snyggt till hemmet.

Acleja är en Interflora Fresh butik. En butikskedja med Blommogram där man kan skicka blommor över hela Sverige och 150 andra länder i världen.

”Det bästa med blommor är att alla gillar dem. För mig är de inredning, färg och form.”
- Christian, Acleja

Välkomna till Acleja i vår lilla stad!

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 0393-105 88
 • Gatuadress
  Östergatan 6
 • Postort
  567 30 Vaggeryd
 • Webbsida
 • Öppettider
  Mån-fre: 9.30-18.00, Lördag: 9.00-13.00

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 9,2 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 32 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 26,6 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.