Båt- & kanotuthyrning vid Asa vandrarhem

Adress: 360 30 Lammhult Visa karta

Adress: 360 30 Lammhult

Vandrarhemmet är beläget med ett naturskönt läge 200 m från Asasjön. Kanotuthyrning i anslutning till kanotled. Från norr kommer Höglandsleden. Sigfridsleden startar här söder ut. Här finns även naturcamping.

Här kan du hyra båt med påhängsmotor och köpa fiskekort. Köper du fiskekort till Asasjön får du även fiska i Hökasjön, Bråtasjön, Tolgsjön och Skavenässjön. I Asasjön fiskar du bland annat gädda, abborre, mört, m.m. – och så kräftor förstås! Fiskekortet gäller inte för kräftor, så kontakta oss om du vill fiska. Under säsong har vi bland annat kräftpaket där övernattning, båt, burar, bete och fiske ingår.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Toftastrand Hotell & Konditori

Avstånd: 27,6 km
Toftastrands Hotel har ett lugnt läge vid Toftasjöns strand i utkanten av Växjö. Här vaknar du till doften av nybakat bröd. Njut av din frukost eller kopp kaffe i vår fina trädgård med veranda mot sjön. Hotellet ligger 5 km norr om Växjö centrum.
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 306 meter
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 22,3 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!