Båtbiljett till Hasselö i Västerviks skärgård

Datum: Måndag 7 aug 2017 - lördag 16 sep 2017 Visa karta

96 %

43 av 45 rekommenderar

Hasselö är Västerviks skärgårds största och mest befolkade ö. Här finns det fullt av äventyr för hela familjen och du tar dig enkelt hit med M/S Freden.
Hasselö är en levande skärgårdsö mittemellan Västervik och Loftahammar. Här finns aktiviteter och upplevelser för hela familjen – året runt. Hasselö har en barnvänlig sandstrand och ett omväxlande landskap med en fin, bilfri grusväg. Ön är en idyll som kan upptäckas till fots, på cykel eller med traktor och vagn.

Vid stranden finns en sommaröppen lanthandel med kafé, gästhamn och uthyrning av cyklar och havskajaker. Kaféet serverar även lunch. Två kilometer från Hasselö Sand ligger Restaurang Sjökanten som serverar lunch och kvällsmenyer i genuin fiskemiljö. (Boka alltid bord innan på tel 070-2349688). Ytterligare en kilometer bort finns grannön och naturreservatet Sladö, där man kan strosa i öppen hagmark, bland hamlade lindar och med utsikt över horisonten. Det finns mycket att uppleva på Hasselö. Den som vill stanna längre checkar in på Hasselö Vandrarhem för ett större äventyr.

M/S Freden avgår från Skärgårdsterminalen på Skeppsbrokajen i Västerviks centrum. Bilparkering finns intill terminalen. Turen tar ca 1h. Om man önskar kan man boka tur- och returbiljett direkt och får på så sätt en härlig skärgårdsrundtur. Ombord på båten finns en kiosk med försäljning av kaffe och godis.
Du bör vara på plats på Skärgårdsterminalen minst 15 min innan avgång.

Tänk på att även boka din biljett till hemresan! Vouchern som är bifogad i din bokningsbekräftelse gäller som biljett och det går bra att skriva ut vouchern eller visa upp den i din mobil.

Turerna går mellan 20/5-16/9.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  46 70265 09 01
 • Telefonnummer (Bokning)
  46 70217 68 52

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 6461 km
  Guldfågeln Arena 6471 km
 • Stad
  Växjö 6462 km
  Kalmar 6469 km
 • Flygplats
  Småland Airport 6465 km
  Kalmar Öland Airport 6469 km
 • Attraktion
  Glasriket 6469 km
  High Chaparral Adventure park 6485 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Gränsö slott – Beauty by the Sea - Hotell, spa, konferensanläggning i Västervik

Avstånd: 7,8 km
Gränsö slott är en fyrstjärnig Superior-klassad hotell-, spa-, konferens- och bröllopsanläggning i Västervik med 47 vackra rum och sviter direkt vid havet. Öppet året runt, varje dag.
Hotell och pensionat

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell

Avstånd: 9,7 km
Fyrstjärniga Västerviks Stadshotell ligger mitt i centrala Västervik, i ett lugnt läge men ändå knappt 100m från havet och den härliga atmosfären längs strandpromenaden.
Vandrarhem och grupplogi

Hasselö SVIF vandrarhem i skärgården, Västervik

Avstånd: 1 km
Mysigt skärgårdsboende i ljusa och fräscha rum på Hasselö Vandrarhem, utanför Västervik och Loftahammar, bara några hundra meter från havet och sandstranden. Hasselö är skärgårdens mest levande ö med aktiviteter och upplevelser för hela familjen, året runt.