Thoragårds gårdsbutik

Adress: Vegby Thoragård, 342 62 Moheda Visa karta

Adress: Vegby Thoragård, 342 62 Moheda

Thoragårds gårdsbutik erbjuder kött och andra delikatesser direkt från gården.

I butiken finns lokalproducerad älg, vilt, sylt, och äppelcider direkt från gården eller den närmaste trakten. Här finns även parmesan, lokala delikatesser, och böcker om bygdens släkter och historia till försäljning. Gården har funnits inom samma familj i åtta generationer sedan 1730-talet. Det äldsta huset är magasinet som byggdes på 1850-talet och än idag bedrivs huvudsakligen jord- och skogsbruk.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotel Rådmannen, Alvesta

Avstånd: 13,8 km
Alvesta och Hotell Rådmannen ligger mitt i den småländska idyllen. Med allt inom räckhåll, välkommen och se efter själv!
Hotell och pensionat

Scandic Hotel, Växjö

Avstånd: 19,2 km
Hotell Scandic Växjö ligger bara 3 km från Växjös centrum. Simma i poolen eller koppla av i bastun i relaxavdelningen. Ät i restaurang Glasriket, gör affärer i våra 3 mötesrum för 2-70 personer eller handla presenter på andra sidan gatan i shoppingcentret Samarkand. Smålands flygplats ligger bara 7 minuters bilresa bort. På hotell Scandic Växjö är rummen inredda i neutral nordisk stil.
Hotell och pensionat

Öjaby Herrgård

Avstånd: 16,3 km
Mitt i Småland, bland möbel- och glasriket ligger Öjaby Herrgård Sweden Hotels. Vackert belägen med närhet till natur, strövområden och bad. Inte långt från Växjö centrum och med flygplatsen Smaland Airport runt hörnet. Deluxe och Superiorrum finns i Godsherren som är hotellets huvudbyggnad.