Växjö Konstrundas galleri

Adress: Kungsgatan 1, 351 04 Växjö Visa karta

Adress: Kungsgatan 1, 351 04 Växjö

Växjö Konstrundas dryga 50 medlemmar har fått en fast utställningslokal vilket innebär att konstnärerna kan visa sin konst hela tiden och inte bara en enda helg. Galleriet har ingång från Kungsgatan och ligger ovanpå Birgittasmycken med utsikt över Sandgärdsgatan.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 297 meter
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 218 meter
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

Elite Stadshotell Växjö

Avstånd: 95 meter
Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.