Sonarps Interiör

Adress: Sonarps Gård 3, 56791 Vaggeryd Visa karta

Adress: Sonarps Gård 3, 56791 Vaggeryd

Sonarps interiör är ett familjeägt fristående inredningsföretag med mångårig erfarenhet. De har en unik utställning på 1100 kvadrat som inryms i en ladugård från 1850 med mycket atmosfär. Där finns miljöer med möbler och inredning från marknadsledande leverantörer, varav de flesta är lokala.

De är det lilla flexibla företaget med de stora möjligheterna.

Genom nära samarbete med leverantörer kan de tillgodose Era specifika behov med stor flexibilitet. Deras leverantörer är allt från lokala små leverantörer till internationellt erkända aktörer.

Några av dem är Givarps, A2, Ekdahls, Swedese, Fatboy, Design House Stockholm, Källemo, Byarums Bruk, Klippan, Flos och Stolab

Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 2,8 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 28,4 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 36,3 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.