Astrid Lindgrenleden

Adress: Norra Storgatan 29 B, 575 80 Eksjö Visa karta

Adress: Norra Storgatan 29 B, 575 80 Eksjö

Cykla genom vacker natur och kulturlandskap med badmöjligheter.Besök gärna Ljusboden och Engströmsgården i Hult och och avsluta med Karamellkokeriet i Mariannelund.
Längd: 52 km
Tid: 4 h

Start: Eksjö centrum
Karta och ledbeskrivning kan du köpa på Eksjö turistbyrå. På turistbyrån i Eksjö kan du få mer information om sevärdheter längs lederna. Där kan du också få tips om andra lämpliga cykelturer inom kommunens gränser och i dess närhet. Du hittar även kartan om du klickar på länken.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 84 meter
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 8,1 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 250 meter
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.