Bada i Långasjön, Vaggeryds kommun

Visa karta

Badplatsen ligger lugnt och naturnära och har en ganska smal men lång sandstrand och stor gräsyta intill. Grillplats med sittplats! Fiske i sjön är också möjligt!

Långasjön har en ganska smal och lång sandstrand och även mycket gräsyta. Det finns en grillplats med sittplatser. Det finns 2 toaletter, 1 handikappsanpassad. Man kan också fiska i sjön, då det ska finnas abborre, gädda, braxen och gärs att fånga.

Show more

Om denna aktivitet

 • Öppettider
  Hela året
 • Speciella behov
  Barnvänligt

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 16 km
  Glasriket 104 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 43 km
  Småland Airport 67 km
 • Stad
  Jönköping 47 km
  Växjö 74 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 48 km
  Vida Arena 72 km

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 21,2 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 10,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 22,4 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!