Trollstigar & Häxvrål - Myter, sägner och legender

Visa karta

Bor det någon drake på Drakaberget som sägnen förtäljer? Bor det troll i Trollaberget? På Trollstigar.se hittar du historierna och alla dessa mytomspunna platser på kartan. Sedan är det bara att besöka dem!

Trollstigar och Häxvrål är sidan för dig som söker efter det "lilla" äventyret. Här får du tips om mystiska platser, trolska skogar, fågelrika våtmarker och skapande människor. Hitta ditt eget smultronställe och dela det sedan med andra!
Om du är geocachare kan du också passa på att geocacha då det finns närmare 100 cacher utlagda vid de olika ställerna! Gör det till en rolig skattjakt för båda stora och små!
För att lära dig mer om geocaching gå in på geocaching.com

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 28 km
  Glasriket 105 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 32 km
  Småland Airport 71 km
 • Stad
  Jönköping 35 km
  Växjö 78 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 37 km
  Vida Arena 77 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 22,3 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 28,5 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 13,6 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.