Be-Ge Personbilar Europcar

Adress: Södra Fabriksgatan 12, 572 36 Oskarshamn Visa karta

Adress: Södra Fabriksgatan 12, 572 36 Oskarshamn

Hos Europcar Oskarshamn är det smidigt och enkelt att hyra bil. Hos Europcar får du alltid hög service och säkra, välutrustade hyrbilar. Oavsett om du behöver hyra bil i jobbet eller privat och behöver en familjebil eller transportbil har Europcar har rätt hyrbil för dig. Boka online för att få bästa pris.

Tänk på att alltid ta med körkort, giltigt kontokort och när du hyr utomlands även passet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig på vårt uthyrningskontor i Oskarshamn. Välkommen till Europcar.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 58 km
  Glasriket 78 km
 • Arena eller träffpunkt
  Guldfågeln Arena 64 km
  Vida Arena 109 km
 • Flygplats
  Kalmar Öland Airport 65 km
  Småland Airport 109 km
 • Stad
  Kalmar 66 km
  Växjö 107 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Rum Oscar

Avstånd: 952 meter
Centralt, bekvämt och prisvärt! Vi erbjuder hög komfort och standard till bästa pris. Hotell Rum Oscar finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.
Vandrarhem och grupplogi

Oskarshamn/Oscar, STF Vandrarhem

Avstånd: 960 meter
Närheten till havet präglar Oskarshamns historia och staden är nära förknippad med sjöfart och skeppsbyggeri. På Sjöfartsmuseet finns allt som är värt att veta om sjöfart och varv. Oskarshamn är även en bra utgångspunkt för upptäcktsfärder i Småland.
Hotell och pensionat

Hotell Ett

Avstånd: 938 meter
I den gamla Simhallen i Oskarshamn finns ett unikt, centralt beläget och toppmodernt fyrstjärnigt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. Hotellet med bar och restaurang är beläget i centrala Oskarshamn, ett stenkast från Resecentrum och Turistbyrån. Nytt på Hotell ett är att vi nu även erbjuder rum med luftkonditionering!