Mofas Hus

Adress: Smedjegatan 6, 56830 Skillingaryd Visa karta

Adress: Smedjegatan 6, 56830 Skillingaryd

Mofas Hus är en mysig liten butik som har funnits i drygt åtta år. Butiken drivs av mor och två döttrar och vi håller till på vinden i en gammal industrilokal - i morfars hus, därav namnet.

Vi försöker hitta vackra, unika, ofta handtillverkade saker, som inte finns "överallt". Det kan vara alltifrån fina inredningsdetaljer till en rolig barntröja eller ett läckert smycke. Hos oss finns något till både stor och liten. Ingång är på baksidan av byggnaden!

Vi anordnar gärna tjejkvällar med olika teman för till exempel syjuntegänget, föreningen eller jobbarkompisarna. Kontakta gärna oss via mail: mofashus@glocalnet.net eller via telefon: 0370-665020 om Ni vill veta mer.

Mofas hus säljer produkter från bland annat www.anitapaheden.se.
Fårullsprodukter, halsband och färgsprakande lampor m.m.

Varmt välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 24 km
  Glasriket 102 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 36 km
  Småland Airport 68 km
 • Stad
  Jönköping 39 km
  Växjö 75 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 41 km
  Vida Arena 74 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 16,9 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 18,5 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 27,8 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.