Tina & Översten

Adress: Artillerigatan 18, 56892 Skillingaryd Visa karta

Adress: Artillerigatan 18, 56892 Skillingaryd

Hemtrevligt café och inredningsbutik beläget i ett 1800-tals hus på det gamla skjutfältet i Skillingaryd. I cafét spelas ljuva, lugna toner av jazz medan gästerna njuter av en kopp nymalt kaffe , goda kakor och glass från Mormor Magdas. Soliga sommardagar kan barnen leka fritt i vår mysiga trädgård.

Passa också på att strosa runt bland alla vackra gamla hus på det kulturminnesmärkta millitärområdet som ligger strax intill.

I butiken säljes allt från olika delikatesser till vackra vintageföremål. Nytt, vackert, charmigt slitet samsas på hyllorna!

”Jag är en passionerad livsnjutare i allt – inte bara ögat ska få sitt. I mitt café och min butik bjuder jag bara det bästa.”
Tina, Tina & Översten

Vi hänvisar till bloggen och vår facebooksida:
www.tinaochoversten.blogspot.com
www.facebook.com/tinaooversten


Varmt välkommen till Tina & Översten i vår lilla stad!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 25 km
  Glasriket 102 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 37 km
  Småland Airport 68 km
 • Stad
  Jönköping 40 km
  Växjö 74 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 41 km
  Vida Arena 73 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 28,5 km
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 18,5 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hooks Herrgård

Avstånd: 16,7 km
Familjen Edberg har välkomnat gäster till Hooks Herrgård sedan ett halvt sekel tillbaka. Oavsett om du besöker herrgården för konferens, golf eller en avkopplande weekend lovar vi en vistelse utöver det vanliga.