DockskåpsHuset

Adress: Hulu, 56392 Gränna Visa karta

Adress: Hulu, 56392 Gränna

På vägen mellan Vireda -Ryd i ett naturskönt beläget gammalt missionshus visar Christine Kainu en stor samling av gamla antika dockskåp och andra barnsaker från förr. Här finns även en äkta "prinsesslekstuga". Kom och minns det ni kanske hade glömt.

På vägen mellan Vireda -Ryd i ett naturskönt beläget gammalt missionshus visar Christine Kainu en stor samling av gamla antika dockskåp och andra barnsaker från förr. Här finns även en äkta "prinsesslekstuga". Kom och minns det ni kanske hade glömt. Entré: vuxna 50 kr , barn 30 kr.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 27 km
  Vida Arena 113 km
 • Stad
  Jönköping 31 km
  Växjö 114 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 37 km
  Småland Airport 108 km
 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 76 km
  High Chaparral Adventure park 85 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 27,5 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.
Hotell och pensionat

Badhotellet konferens & SPA

Avstånd: 25,3 km
Välkommen till anrika Badhotellet för SPA, Konferens, boende eller bara avkoppling. Unna dig själv ett andrum långt från vardagens stress och upptäck vad vi menar med Guldkant på tillvaron.
Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 32,3 km
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.