Häst och vagn med Skärsjöhäst

Adress: Skärsjö Alphyddan 1, 57892 Aneby Visa karta

Adress: Skärsjö Alphyddan 1, 57892 Aneby

Vill du uppleva hästens kraft på ett annat sätt än att rida? Välkommen till våra vagnsturer! Vi kör året runt med vagn eller släde runt omkring småländska Aneby. Välj enkelt bland våra fasta turer eller kontaktar oss för andra alternativ. Det går alltid bra att anpassa dem till speciella behov och önskemål.

Våra olika turer ger dig möjligheten att välja individuellt efter just dina behov oavsett din ålder. Om du vill komma förbi och bara prova på går det också bra. Vi ställer gärna upp vid kalas och jubileer eller varför inte en romantisk tur på en ljummen sommarkväll? Du är alltid välkommen med dina önskemål!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 33 km
  Vida Arena 106 km
 • Stad
  Jönköping 37 km
  Växjö 106 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 43 km
  Småland Airport 101 km
 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 65 km
  High Chaparral Adventure park 85 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 21 km
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 20,6 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 21,3 km
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.