Toftaholm Herrgård

Adress: Toftaholm, 341 02 LAGAN Visa karta

Adress: Toftaholm, 341 02 LAGAN

Koppla av i relax-avdelningen och låt jacuzzins kraftiga vattenströmmar massera spända och alldeles för stressade muskler. Andas in den syremättade luften under lummiga ekar, vada i vattenbrynet och njut av allt du ser, dofterna du uppfattar, fåglarnas kvittrande och vinden mot huden. På herrgården väntar nya smakupplevelser, värme, omsorg och omtanke. Här är wellness ett sätt att leva!

Välkommen till Toftaholm Herrgård, där gästen och den förstklassiga maten står i centrum. Herrgården ligger i en mycket vacker och lugn miljö på sjön Vidösterns strand.

Låt den nyrenoverade relax-avdelning bli ditt privata lusthus för en stund. Unna dig och ditt sällskap total avkoppling med bubbelbad, bastu och solarium.

I relax-avdelningen finns dusch, bastu, bubbelbad, solarium och sköna vilstolar. Du får naturligtvis med dig svalkande drycker och lite smått och gott att äta om du vill. Relax-avdelningen ligger i herrgårdens huvudbyggnad och bokas för 1,5 timmes privat bruk.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 29 km
  Glasriket 86 km
 • Flygplats
  Småland Airport 45 km
  Jönköping Airport 82 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 49 km
  Elmia 86 km
 • Stad
  Växjö 51 km
  Jönköping 85 km

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 20 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 15,8 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Bed & Breakfast

B&B Flattinge Skattegård

Avstånd: 5,9 km
Hos oss bor du i en egen liten stuga med plats för 2-4 personer. Frukostkorgen som vi packat speciellt för dig kan du avnjuta när du vaknar. Njut av de ekologiska stora äggen som ligger i korgen. Sängarna bäddas med nymanglade lakan. Givetvis har du ett eget badrum med Wc/Dusch.