Grönturens fjordhästar

Adress: Styggstorp, 575 96 Eksjö Visa karta

Adress: Styggstorp, 575 96 Eksjö

Vi erbjuder hästupplevelser som ridning för barn och lättare vuxna, handikappridning, häst och vagnturer, slädturer samt ponnyridning.

Följ med på en tur igenom det småländska landskapet. Dofter, ljud och ljusskiftningar samt traktens kulturhistoria möter dig på vägen.
Dagridläger för barn och ungdom och riddagar i sommar.

Grönturen drivs av Birgitta Johansson. Hennes utbildning är Svenska Ridsportsförbundets Ridledarkurs, Ungdomsledarkurs och handikappledarkurs. Mångårig erfarenhet av hästskötsel, ridning och hästkörning samt arbete med människor i olika åldrar.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 42 km
  Vida Arena 79 km
 • Stad
  Jönköping 45 km
  Växjö 80 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 49 km
  Småland Airport 75 km
 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 61 km
  High Chaparral Adventure park 70 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 3,7 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.
Hotell och pensionat

Hotell & Pensionat Paradis

Avstånd: 2,5 km
Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Hotell Högland

Avstånd: 10,3 km
Hotell Högland är ett fyrstjärnigt, mycket prisvärt, hotell med nyrenoverade hotellrum och restaurangdel. Vår reception är bemannad dygnet runt och hotellet är rökfritt.