Rederi Ett bastubåt

Adress: Gunnarsö Oskarshamn Visa karta

Adress: Gunnarsö Oskarshamn

En oslagbar naturupplevelse för firmafesten, föreningsträffen, ledningsgruppen, svensexan, möhippan eller födelsedagen.

Bastubåten uthyres till sällskap på upp till 10 personer för en trevlig bastu- och grillfest ute i skärgården kring Oskarshamn.

Det är svårt att tänka sig ett lämpligare ställe för filosoferande än i en vedeldad bastu. Avklädd alla symboler i form av kläder och smycken, befriad från civilisationens alla påfund, träder man in i ett förhållande till elementen luft, eld och vatten. Björklöv, ved och rökdoft gör att man försätts i urtidsförhållande till sin existens. När man suttit där och blivit rejält uppvärmd bär det av ut på bryggdäcket och ner i havet. Något att dricka för att behålla vätskebalansen och lite tilltugg, förnöjt småprat och en eller annan skröna, sedan in i bastun igen med en ny svettdrivande sittning. En eller flera omgångar i bastun efter tycke och smak, kanske en enkel bit grillad mat ombord.

Bastubåten har vedbastu, enkel toalett, förrum med bord och bänkar, uteplats, markis, grill och badstege.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 61 km
  Glasriket 80 km
 • Arena eller träffpunkt
  Guldfågeln Arena 64 km
  Vida Arena 112 km
 • Flygplats
  Kalmar Öland Airport 65 km
  Småland Airport 112 km
 • Stad
  Kalmar 66 km
  Växjö 110 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Adels Hotell & Rekreation

Avstånd: 2,1 km
Adels Hotell & Rekreation finns ett tallkottekast från havet och Gotlandsterminalen. Byggnaden uppfördes 1918 som direktörsbostad åt dåvarande direktören för Oskarshamns Kopparverk - Ture Lindblom.
Hotell och pensionat

BEST WESTERN Hotel Corallen

Avstånd: 1,2 km
Kan dagen efter en övernattning i Oskarshamn börja bättre än med en soluppgång över havet och utsikten över Östersjön och Blå Jungfrun? Detta är vad många av våra 74 rum erbjuder.
Hotell och pensionat

Hotell Ett

Avstånd: 2,8 km
I den gamla Simhallen i Oskarshamn finns ett unikt, centralt beläget och toppmodernt fyrstjärnigt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. Hotellet med bar och restaurang är beläget i centrala Oskarshamn, ett stenkast från Resecentrum och Turistbyrån. Nytt på Hotell ett är att vi nu även erbjuder rum med luftkonditionering!