Höglandsleden, en del av Smålandsleden

Visa karta

44 mil underbar vandring genom natur och kultur på Småländska höglandet.

Höglandsleden sträcker sig genom hela det Småländska höglandet och består av olika etapper. Vandringsleden är markerad med orange färg och skyltad med en fyrkantig blå skylt med två vandrare i mitten. För vägbeskrivning och kartor kontakta Eksjö turistbyrå för mer information. Kartor finns också att ladda ner på följande länk: http://www.eksjo.se/kultur_fritid/friluftsliv/vandringsleder/hoeglandsleden_kartor

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 46 km
  Vida Arena 88 km
 • Stad
  Jönköping 49 km
  Växjö 88 km
 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 52 km
  High Chaparral Adventure park 82 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 54 km
  Småland Airport 84 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 145 meter
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 8,1 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 344 meter
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.