Arena Oskarshamn bad & gym

Adress: Döderhultsvägen 5, 572 31 Oskarshamn Visa karta

Adress: Döderhultsvägen 5, 572 31 Oskarshamn

Här erbjuds fantastiska möjligheter till motion, rekreation och nöje. Ishall, idrottspark, simhall, gym och café ligger i anslutning till varandra. Som gjort för en heldag på Arenan med familjen!

Välkommen till Arena Oskarshamn

Välkommen till en centralt belägen sport- och fritidsanläggning som erbjuder fantastiska möjligheter till motion, rekreation och nöje.

Oskarshamns ishall är hemmaarena för ishockeylaget IK Oskarshamn som spelar i Allsvenskan. Hallen är ljus och trevlig och har kapacitet att ta emot 3275 besökare, varav 1620 sittande.

Simhallen erbjuder en 25-meters mästerskapsbassäng och ett mycket omtyckt äventyrsbad där liten som stor trivs.

För dig som vill styrketräna finns ett 400 kvadratmeter stort gym där du kan träna på egen hand eller gå på något av alla de träningspass som erbjuds.

Friidrottsarena med löparbanor och konstgräsplan för fotboll. Vintertid finns här en konstfrusen bandybana som erbjuder gott om tid för allmänhetens skridskoåkning.

För mer information: www.oskarshamn.se/arena

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 58 km
  Glasriket 78 km
 • Arena eller träffpunkt
  Guldfågeln Arena 64 km
  Vida Arena 109 km
 • Flygplats
  Kalmar Öland Airport 65 km
  Småland Airport 110 km
 • Stad
  Kalmar 67 km
  Växjö 108 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Rum Oscar

Avstånd: 436 meter
Centralt, bekvämt och prisvärt! Vi erbjuder hög komfort och standard till bästa pris. Hotell Rum Oscar finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.
Hotell och pensionat

Hotell Ett

Avstånd: 652 meter
I den gamla Simhallen i Oskarshamn finns ett unikt, centralt beläget och toppmodernt fyrstjärnigt hotell med familjär stämning och välkomnande personal. Hotellet med bar och restaurang är beläget i centrala Oskarshamn, ett stenkast från Resecentrum och Turistbyrån. Nytt på Hotell ett är att vi nu även erbjuder rum med luftkonditionering!
Vandrarhem och grupplogi

Oskarshamn/Oscar, STF Vandrarhem

Avstånd: 444 meter
Närheten till havet präglar Oskarshamns historia och staden är nära förknippad med sjöfart och skeppsbyggeri. På Sjöfartsmuseet finns allt som är värt att veta om sjöfart och varv. Oskarshamn är även en bra utgångspunkt för upptäcktsfärder i Småland.