Ljusboden

Adress: Kållarp, 575 92 Hult Visa karta

Adress: Kållarp, 575 92 Hult

Ljusboden i Hult tillverkar och säljer ljus i många ollika former och färger.

I butiken finns ett brett urval av hantverk från 60 olika hantverkare. Här finner du även vackra inredningsdetaljer i olika material. bl a keramik, träslöjd, motorsågskonst, smide, textilier och glas. Här finns även sommarcafé med servering av ostkaka, våfflor och hembakat. Man kan även designa egna ljus, detta måste dock förbokas. På vägen till Ljusboden kan du inte undvika att se träkonst som är tillverkad med motorsåg. I Ljusboden finns en stor samling där du även kan måttbeställa träskonst.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 45 km
  High Chaparral Adventure park 86 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 54 km
  Vida Arena 86 km
 • Stad
  Jönköping 58 km
  Växjö 86 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 63 km
  Småland Airport 82 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 13,9 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 8,5 km
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.
Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 8,6 km
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.