Torghuset Smålandsstenar

Adress: Torggatan 1, 333 24 Smålandsstenar Visa karta

Adress: Torggatan 1, 333 24 Smålandsstenar

Torghuset i Smålandsstenar är en populär samlingsplats där det händer något varje dag.
Allt från bio och konserter till föreläsningar och bröllopsfester.

Här är det dans för yngre och äldre, föreningsmöten av alla de slag, bio samt små och stora arrangemang med allt från lokala förmågor till världsartister.

På Torghuset tar vi väl hand om dig och dina önskemål när det gäller att arrangera konferenser, föreläsningar, möten, studiecirklar och föreningsmöten, konserter, fester eller vad det nu må vara.

Vi ställer upp med lokaler, personal, den nödvändiga tekniken och så hjälper vi dig självklart också med maten. Allt för att du ska få ett lyckat arrangemang!

Barnkalas, träff med tjejgänget, konferens eller kick-off med jobbet. Inget evenemang är för stort eller för litet för Torghuset i Smålandsstenar.

Vi finns här för dig och dina idéer!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 27 km
  Glasriket 125 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 77 km
  Småland Airport 84 km
 • Stad
  Jönköping 82 km
  Växjö 90 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 85 km
  Vida Arena 88 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 17,3 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Bed & Breakfast

Åmotshage B&B

Avstånd: 11,1 km
Åmotshage är en liten gård med höns, växthus och köksträdgård. I den varsamt renoverade lillstugan från 1700talet tar vi emot gäster på vår bed & breakfast.
Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 28,9 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.