Ulrikas Massage & Fiskspa

Adress: Samuelsgatan 2, 574 31 Vetlanda Visa karta

Adress: Samuelsgatan 2, 574 31 Vetlanda

Här kan man i avstressande harmonisk miljö välja olika behandlingar utav svensk klassisk massage och avslappningsbehandling.

Den superfärska österrikiska avslappningsbehandlingen har kommit till Sverige. I Sverige kallas den för avslappningsbehandling med symfoni och balans. I denna behandling används olika aromaoljor, specialkomponerad musik, fjäderstrykningar och olika mjuka taktila massager.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Ädelfors folkhögskola Vandrarhem

Avstånd: 7 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 276 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 736 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!