Isaberg cykelleder

Adress: Stiftelsen Isaberg, 330 27 Hestra Visa karta

Adress: Stiftelsen Isaberg, 330 27 Hestra

Det finns cykelväg till Hestra samhälle och till Gislaved, men det är småvägarna runt Hestra som bjuder på de fina upplevelserna. Köp din cykelkarta i receptionen på Isaberg Mountain Resort, där du även kan hyra cykel om du inte har egen.

Cykelleder
Bäckshultsleden - Cykelturen går i en kuperad terräng på enbart asfaltsvägar. Turen går mestadels i skogsmark.

Lilla Sjöleden - Cykelturen går i lätt terräng på asfaltsvägar. Man cyklar delvis utmed golfbanan och har många stunder sjöutsikt. Varför inte stanna till för en fika på Hestravikens Wärdhus?

Hestraleden - Cykelturen är i kuperad terräng som mestadels går i skogsmark. Man cyklar på asfalt, grus och skogsvägar samt får en chans att se Hestra samhälle.

Stora Sjöleden - Cykelturen går i lätt kuperad terräng på asfalt och grusvägar. Även denna tur går delvis genom golfbanans område men även genom mycket skogsmark.

Ta med saft och bullar och trampa iväg på en utflykt.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 23 km
  Glasriket 126 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 45 km
  Småland Airport 88 km
 • Stad
  Jönköping 50 km
  Växjö 94 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 53 km
  Vida Arena 93 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 60 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.