Folkets Hus

Adress: Danska vägen 6, 332 36 Gislaved Visa karta

Adress: Danska vägen 6, 332 36 Gislaved

Folkets Hus ägs och drivs som en ekonomisk förening. Här erbjuds reguljär bio, filmstudie eller opera/konserter via filmduken, här hålls föreläsningar, teater mm.

Här finns lokaler att hyra förl de flesta ändamål, konferens, föreläsningar, mötesverksamhet, bröllop & fest. Krydda ditt arrangemang med en filmvisning. Vår biografsalong är en utmärkt lokal för en rad olika arrangemang, där många människor kan mötas för att ta till sig -dela med sig av information, utbildning och underhållning. hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat via catering, fika och alla teknikaliteter såsom projektor, ljud och dator.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  High Chaparral Adventure park 18 km
  Glasriket 123 km
 • Flygplats
  Jönköping Airport 60 km
  Småland Airport 83 km
 • Stad
  Jönköping 65 km
  Växjö 89 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 68 km
  Vida Arena 88 km

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Åmotshage B&B

Avstånd: 7,8 km
Åmotshage är en liten gård med höns, växthus och köksträdgård. I den varsamt renoverade lillstugan från 1700talet tar vi emot gäster på vår bed & breakfast.
Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 13,8 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 417 meter
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.